IMG_20180815_111844.jpg
 

Om mig

Mit arbejdsliv har altid inkluderet mennesker, læring og udvikling. Jeg beriges i mødet med andre og trives i rollen som den katalysator, der kan medvirke til at skubbe positivt forandrende processer i gang.

Jeg er uddannet folkeskolelærer i 1996 og nød i flere år lærergerningen i både det almene og specialiserede, inden jeg gled over i ledelse og konsulentvirksomhed i skole- og institutionsverden. Jeg har i knap 20 år arbejdet indenfor autismeområdet og siden 2007 som specialpædagogisk konsulent med udredning, rådgivning, supervision, kursus-/ og foredragsvirksomhed. Både som ansat og som selvstændigt erhvervsdrivende. I 10 år rejste jeg rundt som specialist for VISO i nogle af Danmarks mest komplicerede specialpædagogiske sager. VISO står for Videns- og Specialrådgivingsorganisation og hører til i Socialstyrelsen. 

Jeg har gennem årene været på efteruddannelser og deltaget i en lang række kurser og konferencer indenfor det specialpædagogiske felt med et særligt fokus på Autisme og ADHD . Jeg har en VITA-uddannelse fra Psykologisk Ressourcecenter i København (VITA = Vejleder, Instruktør og Terapeut indenfor Autisme og ADHD) samt efteruddannelsesmodul i Neuropsykologi/-pædagogik.  

Samtidig har jeg haft fornøjelsen af et utal af gange selv at være underviser og oplægsholder. Min force består i at kunne gøre det svært forståelige tilgængeligt og praktisk håndgribeligt. Desuden i at levere tankevækkende og inspirerende oplæg, hvor vi gerne må le undervejs - også når emnerne måske er tunge.

På min Facebookside, der følges af både forældre og et bredt udsnit af fagfolk, har jeg gennem årene været optaget af at formidle ideer og inspiration til og fra både det almene og specialpædagogiske  felt - https://www.facebook.com/InklusionOgSpecialpaedagagogik/

Jeg har ved siden af mit virke indenfor specialpædagogikken altid været optaget af organisatoriske sammenhænge og herunder også den enkeltes trivsel – personligt og professionelt. På den måde har jeg i flere år lavet både coaching og sparring på almengyldige udfordringer i ledelses- og medarbejdersammenhænge.  

Coaching er en passion, fordi det er samskabelse og fordi det virker. Jeg mødte selv coaching første gang i 2005, hvor jeg stod overfor at skulle træffe en vanskelig beslutning i mit arbejdsliv. Jeg kontaktede en dygtig coach, der kunne hjælpe mig med at styrke mit beslutningsgrundlag og støtte mig i en plan for, hvordan jeg kunne handle på en måde, der var rigtig og vigtig for mig og samtidig ordentlig for mine omgivelser. Jeg var imponeret over, hvordan få sessioner kunne rykke så meget for mig og året efter tog jeg derfor en NLP Practioner Uddannelse, der senere blev suppleret med en NLP Master. I 2018 færdiggjorde jeg en ICC Coach Uddannelse -  ICC (International Coaching Community).  

De mange år med arbejde, uddannelse og en lang række kurser knyttet til det pædagogiske og psykologiske felt, jeg har opereret i, er naturligvis en ballast jeg har med, når jeg coacher.

 Jeg har ry for at være fagligt velfunderet, anerkendende, ærlig, kreativt tænkende og med nemt ved at skabe forbindelse. Jeg er af natur et positivt og muntert menneske med kort vej til smil og latter, og jeg oplever ofte, at humor - på rette tid og sted - kan være både forløsende og energigivende. Jeg griner fx en hel del af mig selv:)