40158319_456301384880079_5205764632089722880_n.jpg

KUNDEOPLEVELSER

 
Jeg opsøgte Susan, fordi jeg havde brug for nye perspektiver og handlemuligheder i mit arbejdsliv. Jeg blev gennem forløbet med Susan klogere på, hvordan jeg kan handle og komme videre i uoverskuelige eller fastlåste situationer. Jeg fik værktøjer til at passe på mig selv og en ny opmærksomhed på, hvad der er mit ansvar og mine opgaver og hvad der ikke er. Susan mødte mig med varme og omsorg, og jeg følte mig anerkendt i at være den jeg er og helt ok. Som en sidegevinst har jeg oplevet at kunne overføre til andre områder af mit liv.
— Pia Berg, pædagog
 
 
 
Jeg har haft fornøjelsen af et coachingforløb hos Susan, hvor hun på få sessioner har hjulpet mig med at få øje på både hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige mønstre i privatliv og arbejdssammenhænge. Samtidig har jeg fået gode visuelle modeller og konkrete værktøjer at arbejde videre med, så læringen og udviklingen fortsætter lang tid efter endt forløb. For mig har det været altafgørende for udbyttet at blive mødt med Susans høje faglighed, hendes naturlige nysgerrige undersøgelse af mit perspektiv, hendes gode evne til at holde fokus på en afgrænset problemstilling samt hendes hjertevarme og kompetente facon. Susan får mine varmeste og bedste anbefalinger med som coach.
— Catrine Madsin, psykolog
 
 
 
Susan har været fantastisk til at hjælpe med til at få sorteret i tankemylder. Jeg har fået sat ord på de vigtigste værdier i hverdagen, specielt i arbejdslivet. Susan har hjulpet mig frem til at arbejde mere målrettet med mine udfordringer og få ryddet op i det, der har fyldt rundt om mit mål. Vi har arbejdet meget med modeller og skitser på tavlen. Det har gjort det hele meget konkret, hvilket passer mig godt. Jeg gør dagligt brug af de redskaber, jeg har fået via coaching ved Susan.
— Merete, pædagog
 
 
Susan er noget helt særligt! Hun har arbejdet med den specialpædagogiske praksis i mange år, både med forældre, lærere, pædagoger, ledere osv. og derfor har hun en enorm viden og et sjældent stort indblik i den konkrete verden og praksis hun beskæftiger sig med. Derudover er Susan ganske særlig, fordi hun er en super humoristisk og inspirerende formidler, som man slet ikke kan undgå at blive klogere af at lytte til! Og ikke mindst er Susan særlig, fordi hun som menneske rummer en indlevelsesevne og en oprigtighed, der får folk oplevelsen af at være set, hørt og hjulpet på vej. Susans evne til at omsætte teori til forståelig praksis er fantastisk, og jeg har brugt Susan som sparringspartner i mange år, både i forhold til mit arbejde og helt generelt. Og jeg anbefaler hende på det varmeste til alle, der måtte have brug for oplæg, sparring eller supervision.
— Lektor, Cand.pæd.pæd. psyk. Mette Christensen Jensen
Hos Susan har vi fået yderst kompetent vejledning til at forstå vores søns udfordringer. Susan har en stor viden omkring ADHD og autismespektret og er rigtig god til at sætte nye perspektiver på tingene. Perspektiver der gør tingene lettere at håndtere i en hverdag, som ellers nemt kan blive præget af bekymringer og misforståelser. Vi kan varmt anbefale Susan.
— Forældre til ung mand
 
 
Jeg havde gennem længere tid ønsket, at der skulle ske ændringer i mit arbejdsliv og forandringen er allerede startet ved, at jeg i dag ser min situation meget mere klart og kan sætte ord på, hvad jeg står for og hvad jeg ønsker. Gennem behagelige, skarpe og til tider sjove samtaler med Susan har jeg fået udfordret mine egne perspektiver på verden og erhvervet mig stor indsigt i hvilke værdier, der egentlig er vigtige for mig og dermed en klar fornemmelse for hvilken vej, jeg ønsker mit liv skal tage. Udover retning har samtalerne også givet mig en række redskaber, som jeg allerede bruger i min hverdag, til at skabe den forandring jeg ønsker. Forløbet har været forløsende og rigtigt givtigt og jeg kan varmt anbefale Susan som coach og sparringspartner.
— Anna, lektor
 
 
Jeg valgte at gå til Susan og få coaching, da jeg ønskede at optimere mig selv og min hverdag. Da vi startede vidste jeg ikke, hvor vi skulle tage fat overhovedet. Susan satte struktur på forløbet og fik mig i gang med små, overkommelige opgaver som tegnede et billede af min hverdag og mit liv.
Inden længe var jeg kommet frem til, at det var min jobsituation vi skulle kigge lidt nærmere på.
Jeg elsker mit job og får energi af at gå på arbejde med de mange alsidige samarbejdspartnere, det store ansvar og friheden, der er deri. Samtidig er jeg en arbejdshest og udvikler, så nogle gange vil jeg mere end der er timer til i døgnet, hvilket kan medføre at jobbet pludselig dræner frem for at booste.
Susan fik mig til at kortlægge alle mine arbejdsopgaver og bedrifter, hun guidede mig fint i processen, og det var på ingen måde uoverkommeligt - tværtimod rigtigt spændende. Spørgsmålet for mig blev så; Skal jeg virkelig altid det hele, eller er det okay at “parkere” nogle ting og så tage dem op senere? Hvilket var rigtig sundt for mig at opdage. Jeg fik opgaven at udvælge de arbejdsopgaver og ting, jeg brænder mest for og hvilke jeg skal give fokus og nurse. Det har jeg gjort og jeg nyder at have tid til de opgaver, jeg nu kaster mig over mig, at kunne sige pyt til noget jeg ved jeg vil tage fat på senere, når tiden er til det.
Til slut lavede jeg med guiden fra Susan et årshjul og sammen med det har jeg fundet frem til hvilke kvaliteter og værdier der egentlig er grundlaget for, at jeg er glad for mit job.
Jeg kan mærke nu efterfølgende, at det stadig giver mere ro, luft og fokus i min hverdag, det er så befriende.
Susan er en fryd at være sammen med! Hun er varm, humoristisk, utroligt kompetent og dygtig til sit arbejde. Hun er en coach, der lytter og får forløbet til at passe til præcis dit behov. Jeg kan varmt anbefale Susan til alle, og det er bestemt ikke udelukket at jeg engang skal forbi og gøre nytte af hendes coaching skills igen.”
— Sisse Larsson, Pædagogisk konsulent